GEOENGINEERINGS
Confortabil, sigur, eficient si regenerabil
Resursele regenerabile sunt solutia pentru un viitor curat, sigur si eficient!

NECESITTATE

Fiindca noi insine ne-am lovit adesea de problema gasirii unor echipamente si materiale adecvate activitatii noastre venim in intampinarea clientilor pentru a le usura sarcina de a-si gasi echipamente performante la preturi avantajoase care sa corespunda necesitatilor activitatilor de investigare geologica si geotehnica, de cercetare si executie de foraje pentru schimbatoarele de caldura cu pamantul.
Ca reprezentant oficial al DANDO DRILLING INTERNATIONAL si GEOCLIP putem oferi toata gama de produse specifice forajului indiferent de domeniul pentru care se opteaza; geotehnic, geotermic hidro etc., dar si a geoclipsurilor ce fac sa creasca cantitatea de energie captata din sol.

GEOCLIPSURI

Acest model de distantier numit geo clips poate fi folosit atat pentru sistemele simple cat si pentru cele duble fiind plasate alternativ astfel incat odata prinde un tur si un retur iar a doua oara celalt tur respectiv retus. Folosirea geoclipsurilor mareste captarea de energie catre instalatie cu 20%.
 

GEOTEHNICA

Studiile geologice si geotehnice presupun analiza a numeroase probe disturbate si nedisturbate, micro si macro si ca atare o instalatie dotata cu sape adecvate, cu tub carotier performant, este o necesitate imperioasa.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Montat pe şenile, Dando Terrier-ul este un devarat maestru al investigatiilor de orice tip. Proiectat special pentru prelevare de probe de sol si testare pentru analize geotehnice şi de mediu, Terrier este extrem de versatil, usor de manevrat chiar si in locuri stramte.
Descara PDF
terrier.pdf
 
VIDEO


GEOTEC 10EH

Dando GEOTEC 10EH (de control electro-hidraulic) marchează o dezvoltare semnificativă în siguranţa şi de controlul instalatiei de foraj .

Caracteristicile asociate, de obicei, cu instalatiile de foraj geotehnice de această dimensiune, inclusiv capul cuplu de mare viteza sau de mare rotatie. EH este o gama de instalatii foloseşte controale hidraulice pentru a îmbunătăţi performanţa de foraj şi productivitatea şi îmbunătăţirea în mare măsură a siguranţei zonei.

Descara PDF
 

GEOTERMIE

MTEC 6

O instalatie dedicata executiei puturilor pentru extractia si injectia energiei geotermice.

Descarca PDF
 

Weather by Freemeteo.com